Van het Bestuur

Tijdens de bestuursvergaderingen hebben wij gesproken over waar wij als vereniging Groei en Bloei Bergen/Schoorl voor willen staan.

Wij willen graag voor onze leden diverse activiteiten organiseren en uit ervaring is gebleken dat u, onze leden graag een lezing bezoekt en mee gaat op excursie of een busreis.

Toch willen wij graag van u weten waar uw behoefte naar uitgaat.

Als wij dit van u weten kunnen we kijken of er aan uw wens gehoor gegeven kan worden en of er meer leden zijn die hier behoefte aan hebben.

Voor de komende periode staan alweer nieuwe activiteiten op de agenda:

• Diverse excursies. Afgelopen seizoen onder meer naar de Koninklijke Serres van Laken bij Brussel en diverse tuinen;
  • Er is het jaarlijkse open tuinenweekend met diverse activiteiten en presentaties;
  • Dit winterseizoen is er weer een keus aan interessante lezingen. Voor elk wat wils.

Wilt u meer informatie over een van deze activiteiten of heeft u zelf nog goede ideeën, neem dan contact op met een van de bestuursleden of kijk bij de ideeënbus op de site.

Oproep:

Onze vereniging is op zoek naar een nieuw bestuurslid. Vele handen maken namelijk licht werk. De taken van ons nieuwe bestuurslid zijn heel divers: van het meehelpen organiseren van de jaarlijkse busreis en andere leuke uitjes, tot het zoeken naar nieuwe deelnemers aan het open tuinenweekend in juni. Er wordt eens in de 6 tot 8 weken vergaderd bij een van de bestuursleden thuis. Lijkt het u leuk? Of wilt u meer informatie, neemt u dan contact op met een van de bestuursleden.

Oproep Open tuinen Dagen in 2017:

De open tuinen dagen van Groei & Bloei Bergen / Egmond / Schoorl worden in 2017 gehouden op zaterdag 17 juni en zondag 18 juni. We hopen dat er weer tuinbezitters zijn die hun tuin aan anderen willen laten zien en bewonderen. Je kunt je opgeven bij Wout Tuijn. Zo heeft ons bestuurslid Helga Lammertsma zich bereid gevonden om de tuin met haar mooie beelden te laten zien. Dus wij hopen op navolging van Helga, Zet de stap en geef je op! Er zijn een aantal redenen om het te doen: je wilt toch dat de tuin er mooi bij ligt ook voor jezelf. Het is erg gezellig met de mensen die in de tuin komen kijken. Ze hebben dezelfde interesse en liefde voor de natuur. Dus gelijke geesten. Je oogst bewondering voor wat je gemaakt hebt. Complimenten krijgen van een ander is altijd leuk.

Ook als u tips en/of ideeën heeft, laat het ons weten!

Stuurt u een mail naar het secretariaat mw. Els Henneman. Mail e.vd.heuvel(at)hotmail.com

Volkstuin: het gewas bij de buren…….
bloemen, bijtjes en vlinders