Bergen/Egmonden/Schoorl

Lezingen

Voor de lezingen graag vooraf telefonisch aanmelden bij Wout Tuijn. Telnr. 072 589 94 27. Dit om het aantal bezoekers in te kunnen plannen
De lezingen beginnen om 19:30 uur

Locatie: Zaal de Rekere
De Rekere 86, 1862 CS in Bergen
Prijs niet leden: € 2,50
Leden gratis.
Koffie en thee: €1,00.

Data van de lezingen:

Donderdag 13 oktober 2022
Thema volgt. Tevens Jaarvergadering

Donderdag 13 oktober 2022 komt Henny van der Wilt een lezing geven over: “Een wandeltocht over bloemrijk Madeira en La Gomera”. Het Portugese eiland Madeira wordt ook wel de tuin van de Atlantische Oceaan, genoemd. La Gomera is een onderdeel van de Canarische eilanden. Tijdens deze lezing is tevens de Jaarvergadering voor de leden.

Donderdag 10 november 2022 komt Jos Ketelaar ons meer vertellen en vooral laten zien over Wilde Planten. Jos Ketelaar maakt de mooiste foto’s!

Aanmelden kan weer bij telefonisch bij Wout (072-5899427). Zo weten we hoeveel mensen er komen, of het voldoende is om de lezing door te laten gaan en als het eventueel niet doorgaat, dat we iedereen kunnen afbellen.

We houden u op de hoogte over volgende data en onderwerpen voor de volgende lezingen.

Verfijn resultaten

Er zijn geen agenda items gevonden